Nå er det bare en uke igjen til To (og etter hvert tre) skal på tur igjen – tildels på gamle trakter

Lisboa 2017

Sommeren 2017 tok oss fra Galicia inn i Portugal, og turen ble avsluttet i Lisboa. I år har vi tenkt å fortsette sørover langs kysten fra der vi slapp, så langt sør og vest vi kommer, før vi snur mot øst og følger Algarve-kysten til grensa til Spania. Da kommer vi ikke bare til å krysse vårt eget spor fra 2010, men også til å følge det inn i Spania og tildels på turen mot Sevilla.

På ferga til Spania Ayamonte i 2010

Denne gangen skal vi sykle inn i Sevilla by. Der har vi avtalt å møte Leif som kommer med toget fra Malaga, og skal sykle med oss videre langs Costa de la Luz, til Gibraltar, og videre Solkysten tilbake til Malaga.

Vi forventer at det kan bli varmt, og at det kan være folksomt i juli. I tilfelle problemer med å finne overnatting innendørs, så skal trilla med campingutstyret være med.

Ruta er allerede lagt inn på Naviki, så denne gangen regner vi med at det ikke vil være så mye diskusjon rundt veivalgene. Papirkartet skal også med, i tilfelle GPS-skygger eller atmosfæriske forhold skulle ta repern på elektronikken.

Kari

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s