Om oss

Dette er Roar og Karis turblogg. Vi er to middelaldrende mosjonister i ferd med å ta konsekvensene av midtlivskrisa. Vi har begge tilbragt livet på ytterste venstre fløy, for tida har vi satt oss til rette i Rødt. Vi har vært kjærester siden høsten -81 og samboere fra -84. Vi har to voksne unger, ei gammel katte og feriehus på Averøya.

Kari er født i 1959, kommer fra Vesterålen, har det meste av oppveksten i Grenland, har studert i Oslo og Tromsø før hun kom til Oslo igjen og starta en vinglete yrkes- og omskoleringskariære. Hun er halvstudert i både det ene og det andre og er ferdigstudert ingeniør. Hun har jobbet som maler og kretskortkonstruktør og de siste ti årene med fiberutbygging og tillitsvalgtarbeid i Statnett (takk til Statnett som har gitt Kari permisjon for å dra på tur). Hun er glad i friluftliv, hagestell, god drikke og alt som er gøy.

Roar er vesentlig yngre. Han er født i 1960, kommer fra Kristiansund og hadde i ung alder gjesteopptredner på tre år hver i Ålesund og på Stranda før han endelig fant veien til Oslo. Hensikta var å studere, men det ble det aldri noe av. Roar har fortid som postsjåfør, jernarbeider og bråkmaker. Så fikk han jobb i Ringnes i 1982, nå er han ølmontør, avtroppende tillitsvalgt og hobbyparlamentariker (takk til Ringnes og Oslo Bystyre som har gitt Roar permisjon for å dra på tur). Han er glad i godt øl, reiser, Kari og alt som er gøy.

Vi lover at på denne reisa skal vi ikke oppsøke sære venstreside- eller fagligaktivister i noe land, om vi ikke møter dem på kro. Vi kommer nok til å se på kraftledninger og smake på ølet, man alt innafor det rimelige. Vi lover å spise og drikke lokalt, eller i det minste nasjonalt, og vi lover i det minste sporadisk å fortelle om det vi opplever.

7. April 2010, Roar