Hjemover langs stranda

Øl-stopp

Siste dag, og for en dag! Det var sol nesten hele dagen.

21.8: Hohenfelde – Kiel: 43,6km

Klar for en siste dag?

Denne strekninga syklet vi motsatt vei i 2018. Nå hadde vi en hel dag på oss. Innen jeg hadde vært i butikken og kjøpt mat til frokost, og vi hadde spist og drukket kaffe, samt tørket kondensen av teltet, var sola framme. Værmeldinga hadde lovet fint vær, men det har det ikke vært så lett å tro på.

Utsikt til Fehmarn i det fjerne

Vi stoppet og badet så snart vi fant et stykke strand uten folk. Her var det slett ikke langgrunt, et av turens bedre bad. I øst ser man Fehmarn, der ferga går til Rødby.

Det blir en riktig fin sensommerdag. Masse folk og aktiviteter langs sykkelveien inn mot Kiel. Stadig måtte vi gå av og trille forbi arrangementer av ymse slag. Det blir både ølstopp, ny badestopp på naturiststranda i Bottsand og brötchen med matjesild like før Laboe. Det var mulig å sykle langs fjorden nesten helt inn til byen, og det var en annen ruten enn den vi tok i 2018.

Framme på Hotel Consul i Kiel.

Vi sjekker inn på forhåndsbooket hotell i Kiel halv seks. Det ligger i betryggende kort avstand til fergehavna, og syklene får plass innendørs, like utenfor rommet vårt, sammen med en samling antikke kaffekverner. Om kvelden finner vi veien til Kieler Brauhaus, som faktisk går Flensburg en høy gang, når det gjelder kvaliteten på både mat og øl. Feriens siste dag har Tyskland virkelig vist seg fra sin beste side.

Kari

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s