Med fly til hverdag og havrelefse – men først måtte vi komme oss til flyplassen

Aeropuerto de Málaga – Costa del Sol

Som den biologiske nettleser han er, hadde Leif saumfart veven og funnet ut at alle sykkelalternativer til flyplassen innebærer motorvei. Dette viste seg å være nok et eksempel på hvor lite etterrettelige sosiale medier kan være.

27.7: Malaga – Malaga flyplass: 13,2km

Vi fikk tre fine dager i Malaga, og god tid til å se igjen gamle serverdigheter, prøve noen nye severdigheter og spise tapas og paella. Med veskene fulle av delikatesser fra matmarkedet snudde vi ruta inn til byen motsatt vei.

Siste bad i Spania-land

Siste sardin i Spania-land

Sist vi forlot Malaga med sykler i 2010 tok vi toget ut til flyplassen. Denne gangen spurte Naviki vi til råds, siden det er motorveien som er hovedtrase til flyplassen. Den ga oss den samme ruta ut som inn fram til Guadalhorge, og hadde en grusvei på oversiden av motorveien som tok oss langs gjerdet mot rullebanen, over en parkeringsplass og langs et shoppingområde. Der tok vi litt feil, og havnet på den mer traffikerte tilkomstveien til flyplassen, noe som også gikk helt greit. Men hadde vi vært nøyere og fulgt ruta bedre, hadde vi kommet rett inn til terminalen utenom trafikken. Så for de som måtte lure på det: det går helt fint å sykle til flyplassen i Malaga.

Siden vi hadde flyavgang sent på ettermiddagen ble det nok en gang bading og lunsj på Chiringito Maria. Det var ingenting i veien med sardinene denne gangen heller.

Kari

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s