Vi er framme!

Porto

Svært stolte og ganske slitne har vi tatt inn på pensjonat i Porto, 121 dager og 7664,5 km etter at vi starta fra Hellerudveien. I kveld skal vi feire, i morra skal vi være turister, i overmorra drar vi med tog til Lisboa for å få nye pass. Etter det skal vi feriere, kanskje drar vi på sykkeltur…

Dette var bare for å si ifra at vi er framme. Detaljene kommer i kronologisk rekkefølge som vanlig. Petimeter er vi fortsatt sjøl om vi er framme.

Kari&Roar

4 tanker på “Vi er framme!

  1. Gratulerer! Jeg er dypt og inderlig imponert over hvor mange kilometer dere har tilbakelagt, hvor flinke dere har vært til å formidle opplevelser og stemninger underveis og at dere fortsatt synes å trives i hverandres selskap! Vi gleder oss til å se dere om et par uker enda litt lenger sør på kartet. Vi teller ned og gleder oss over hver dag vi registerer at det fortsatt er 26 grader i Andalucia ( i hvert fall i følge Yr…) Hasta dos semanas!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s