Nå er vi hjemme igjen

Hestene får hvile

Nå er vi hjemme igjen og har vært det i noen dager. Det var selvfølgelig meningen at bloggen skulle gjøres ferdig mens vi var i Spania, men det gikk ikke. Årsaken til det er ikke – som ville vært naturlig – at vi ville bruke de siste dagene på å oppleve i stedet for å sitte inne og skrive. Derimot har det vært skikkelig råttent nett der vi har overnatta, så vi droppa rett og slett å bli ferdig. For å sette et verdig punktum for bloggen kommer vi etter hvert til å fullføre kronologien her hjemmefra, og kanskje skrive en oppsummering til slutt.

To hjemme

1 tanke på “Nå er vi hjemme igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s