Om jeg bare kunne ha slik en bursdag hver da’

Bursdagsbarnet i og med gave

Endelig et sted med nett. Den ordentlige historia om bursdagsfeiring kommer når kronologien tilsier det. Dett er bare en takk for en strålende 50-årsdag.

Hva kan vel være bedre enn å feire sammen med gode venner, kjæreste og yndlingsdatter? Det eneste som mangla var at favorittsønnen også var der, men han har gjort kineser av seg dette halvåret. Håndmalt t-skjorte hadde han imidlertid sørga for at kom fram til dagen.

Stor takk til alle som kom ut på odden og var med på å gjøre dagen uforglemmelig. Like stor takk til kammerater i Ringnes, og særlig til Berit som har tegna, jeg hadde aldri trodd at jeg noen gang skulle bli portrettert. Bildet skal få hedersplass i heimen.

Siden invitasjonen har gått ut på dato, gjør vi etter hvert endringer på 50-års-sida. Tar bort tekst og setter inn bilder fra Cap Ferret og feiringa.

Roar

4 tanker på “Om jeg bare kunne ha slik en bursdag hver da’

  1. Kjære Roar,
    Gratulerer med vel overstått! Jeg blir faktisk veldig rørt over at du ble så glad for bildet, Roar, for dette bildet er laget med hele mitt hjerte og du hadde full fokus i mange dager….;)
    Kos dere videre!

    Klem fra Berit :)))

  2. Takk for et uforglemmelig helgaopphold og bursdagsfeiring i nydelige Cap Ferret. Hele eventet ble faktisk midre rølpete enn jeg hadde regnet med. ( Er det dere eller jeg som har blitt gammel? ) Uansett, dette var et sted som lokket til gjentagende helgaturer, jeg fikk faktisk mer tan enn jeg hadde opparbeidet meg i hele sommer. Gleder meg til å treffe dere etter hjemkomst senere i høst.
    God tur videre. Jan S.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s