Kort nytt

Det ser ut til å løse seg med bankkortet mitt, men ikke uten en del drama. Plan A var å benytte seg av kontakter i bryggeribransjen, vi skulle jo likevel innom bryggeriet i Rehinfelden utafor Basel. Jeg sendte mail til Patrick som jeg kjenner gjennom jobben (og som hadde lovd oss omvisning på bryggeriet) og spurte om vi kunne få kortet sendt til han. Neste gang vi hadde nett lå det et autosvar og venta. Han er tilbake på jobb 9. juli, med andre ord ei stund etter at vi har sykla gjennom Basel.

Der røyk ikke bare kortløsninga, men også turens tredje pilgrimsmål – bryggeriet. Når første pilgrimsmål (Ruhr) floppa, og andre (Marx-museet) var politisk på tryne, var dagen helgrå. Pilgrimsmåla er det lite å gjøre med, men jeg vurderte (og gjorde visse sonderinger) å be DeFacto om hjelp med bankkort-problematikken.

Det viste seg imidlertid at Patrick er en ansvarsfull mann som leser jobb-mail sjøl om han har fri (det gjør ikke jeg). Neste gang vi hadde nett lå det svar om at mannen som var noen uker i forsvaret (repp? (trudde ikke Sveits hadde forsvar?)). Det var likevel bare å sende kortet, så skal han ordne så vi får det. Det har Aslak ordna, så om omvisninga henger i en syltynn trå, ser bankkortet ut til å være fast fisk.

Roar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s